Skal jeg investere eller tilbagebetale lån?

Vær varsom med weekend lån

At låne penge på nettet er noget der i de senere år har oplevet en stigende popularitet i Danmark. Det skyldes nok, at det er sværere, at låne penge i banken nu, end det var før finanskrisen i 2008.

Samtidig oplever man, at de unge gerne vil have tingene her og nu – selvom de i sidste ende ender med at betale ekstra for det. Disse to tendenser har nok været de to største faktorer i stigningen i antal søgninger på ting som “lån penge” og “kviklån”:

lån

Men selvom mange tyer til de online lån, så er det en rigtig god idé at være varsom før man springer ud at optage lån på nettet. For på trods af at det nu både er muligt at få et lån med udbetaling i weekenden, om natten og på helligdage – ja faktisk alle døgnets 24 timer, hele året rundt – så er det ikke altid uden konsekvenser at låne online. Mange ender nemlig med en gæld som de har svært ved at komme af med igen.

Derfor kan man (stadig) låne døgnet rundt

At det på nuværende tidspunkt er muligt, at låne penge i alle døgnets 24 timer, skyldes til dels en stor konkurrence blandt virksomhederne på området. Derfor forsøger mange udbydere nemlig, at skille sig ud fra mængden af konkurrenter. Måden nogle af spillerne på markedet gør det på, er ved at tilbyde såkaldte kassekreditter, som kan optages døgnet rundt.

Ved at tilbyde en kassekredit i stedet for et normalt kviklån, så undgår virksomhederne også i praksis loven om 48 timers betænkningstid som er på almindelige kviklån.

Pas nu på

Det lyder måske som en god ting for forbrugerne, at de får flere muligheder. Men i praksis, så er det med risiko for at ende i RKI, da en stor del af befolkningen simpelthen ikke har den økonomiske indsigt til at kunne overskue konsekvenserne af at tage et lån på nettet.

Har du allerede et lån? Så kan du med fordel læse min guide om hvordan du hurtigere kan nedbringe din gæld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg investere eller tilbagebetale lån?