8 måder at nedebringe gæld hurtigere

Sådan kan du investere dine penge

Mange har berøringsangst når det kommer til investering. At investere sine penge kan ellers være noget af det mest givende at gøre – både finansielt, men også vidensmæssigt.

I dag får du lige et lille skriv om hvordan du på en relativ nem måde kan begynde at investere dine penge:

1. Start småt

Mange tror fejlagtigt at det kræver mange penge at begynde at investere sine penge. Det gør det ikke, og du behøver heller ikke ud at tage et quicklån eller lignende for at have nok. I dagens Danmark kan det nemlig lade sig gøre at investere for ganske små beløb. Du kunne eventuelt lægge 1000 kroner til side og investere dem i et eller andet du synes kunne være sjovt. Det kunne eksempelvis være at du var kæmpe Apple fan, og derfor synes det kunne være sjovt at være “medejer” af deres selskab. Skulle Apple gå hen at gå konkurs, så har du blot mistet 1000 kr. Men du vil nu have fået en masse viden om hvordan man køber aktier.

2. Tænk langsigtet

Det er dumt at tro at du vil blive hurtigt rig af at investere. Det bliver du ikke. Men går du systematisk til værks og har de langsigtede briller på, så er der mange penge at tjene på afkastet og renter som du kan få fra investeringer. Drop at “daytrade” eller investere for lånte penge. Du kommer højest sandsynlig til at brænde nallerne på det.

3. Lær mere løbende

Hvis du har tænkt dig at kaste dig over investeringer, så er det en rigtig god idé at lære om emnet før du kaster store summer efter det. Men sørg alligevel for at have lidt penge i det mens du lære. Så får du både noget praktisk og teoretisk at forholde dig til.

4. Afbetal gæld først

Har du stor gæld i huset, små online lån eller lignende? Så gør du dig klogt i at afvikle din gæld før du begynder at investere. Renter kan nemlig både arbejde med dig og imod dig. Sørg derfor for at få styr på din gæld før du begynder at investere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måder at nedebringe gæld hurtigere